AKTUELNO

Fanovi oduševljeni.

Iako je prva sezona najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", završena pre više od dva meseca, a nova sezona je na pragu, interesovanje javnosti za bivšim stanarima Bele kuće ne jenjava.

Mediji u stopu prate svaki njihov korak, a najveću pažnju još izaziva pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar i njen bivši suprug, Pinkova zvezda, Slobodan Radanović. Oni su na snimanju emisije "Premijera - Vikend specijal", koja će se emitovati u nedelju, imali žestoku svađu, i oboje su jedno drugom uputili brutalne reči, ali se situacija, na kraju, ipak smirila.

Nakon ovih turbulencija, Kija je odlučila da napravi još jednu veliku promenu u svom životu. Kao i sve žene, kada prave preokret, Kristina je posetila frizera.

Kockareva je vratila plavu boju kose, iako se pre samo nedelju dana ofarbala u sivo. Ova promena, ili bolje reći, povratak na staro, oduševila je njene fanove koji su je nagradili komplimentima i pozitivnim komentarima.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI ZADRUGAR IMAO SUDAR, AUTOMOBIL UNIŠTEN: Ugruvan sam, nisam mogao da spavam, a ocu sam jedva saopštio!

Kako se vama čini nova promena frizure pobednice "Zadruge"?

R. L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'