AKTUELNO

Da li će prevazići uspeh prvog singla?

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone "Zadruge" i miljenica nacije, kako je mnogi nazivaju, po napuštanju Bele kuće zaplovila je muzičkom vodama.

Foto: Pink.rs

Da joj je pevačka karijera krenula sjajnim tokom dokaz su i milionski pregledi na njenoj prvoj pesmi koju je snimila sa grupom Ministarke "Ne vraćam se na staro".

Kija je počela redovno i da nastupa, a u klubovima i diskotekama u kojima ona peva uvek je puno do poslednjeg mesta i traži se karta više. Kockareva ne planira na tome da se zaustavi, pa je već počela sa snimanjem svoje druge pesme, koju će ovoga puta snimiti sama.

Foto: RTV Pink

Singl nosi simboličan naziv "Potpis", a Kija se i ovoga puta odlučila na saradnju sa poznatim kompozitorm Filipom Miletićem koji stoji i iza prvog velikog hita.

Kristina je u studio došla u ležernoj kombinaciji i potpuno opuštenja, pa nema sumnje da je potpuno sigurna u svoje kvalitete i muzičke sposobnosti.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: ČETIRI BRAKA U JEDNOM DANU: Karići spremni za GRUPNO VENČANJE, a evo kako će ono izgledati! (FOTO)

Da li će njena druga pesma uspeti da nadmaši uspeh prvog singla "Ne vraćam se na staro", saznaćemo vrlo brzo jer je premijera numere "Potpis" već 6. septembra.

R. L. - N. Vujičić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'