AKTUELNO

Ovakav odgovor niko nije očekivao.

Mlada modna blogerka Luna Đogani biće nova učesnica druge sezone rijalitija koji preti da sruši sve rekorde gledanosti i postavi nove standarde na medijskom nebu Srbije, "Zadruge".

Foto: Pink.rs

Ona će se sa još pedesetak zadrugara 6. septembra useliti u impresivni Imaginarijum sagrađen nadomak Beograda i boriti se za laskavu titulu i vredne nagrade.

Kako je po napuštanju "Zadruge" otvorila butik sa garderobom iz sopstvene kolekcije, Luna je juče u emisiji "Kontravizija" Lava Pajkića otkrila koliko joj taj uspeh znači.

Meni je celog života želja bila da imam svoj butik, jer sam celog života zaljubljena u modu - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KEŽMAN SE DANAS PONOVO OŽENIO? Evo kako izgleda njegova bivša žena od koje se RAZVODIO PUNE TRI GODINE! (FOTO)

Blogerka je istakla i da će u drugoj sezoni često promovisati svoje modne komade, a onda je otkrila i ko su njeni uzori u poslu kojim se bavi.

Kardašijanke su meni modne ikone. Mogu da pričaju šta hoće, ali devojke, žene znaju da se obuku. Šta god da obuku, da stave kesu na sebe one izgledaju top, svetski. One su meni uzori, pratim ih na Instagramu, gledam ih stalno i uvek nešto novo izmišljaju i mnogo mi se sviđaju - navela je Luna.

R. L.

#Kontravizija

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'