AKTUELNO

Jedva čekaju "Zadrugu 2"!

Gledaoci televizije Pink od 6. septembra biće u prilici da uživaju u drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" koji se pomeriti sve granice televizijskih formata u istoriji. Javnosti je otkriveno da će se u Beloj kući ove sezone naći i porodica Vasić.

Foto: Printscreen Instagram

Pred ulazak u "Zadrugu 2" blizanci Dragutin i Miroslav Vasić, poznatiji kao Giba i Mika razgovarali su sa ekipom portala Pink.rs i tom prilikom poručili budućim stanarima kako im neće dozvoliti da se šale na njihov račun i da ih provociraju.

Foto: RTV Pink

Ovoga puta ćemo biti aktivniji. Više ćemo se braniti, nećemo dopustiti da se drugi zezaju na naš račun. Ovoga puta pokazaćemo zube - kaže Giba.
Od Zadruge 2 očekujem sve najbolje. Ulazim iskreno zbog novca. Novac mi treba, zato i ulazim u Zadrugu 2. Naravno i zbog još veće popularnosti, ali novac je ipak novac - kroz smeh kaže Mika.

Foto: Printscreen Instagram

Giba i Mika se nisu pojavljivali u javnosti pune tri godine, kažu da su za to vreme dosta putovali, te da su sada napunili baterije i spremni da se na velika vrata vrate pred kamere.

Ovo nisam mogao da odbijem. Mi smo imali pauzu tri godine, sada se konačno ponovo pojavljujemo na tv ekranima sa puno materijala. Bićemo ono što jesmo i uvek ćemo reći svoje mišljenje o drugim zadrugarima - govori Giba za Pink.rs

Mika Vasić za Pink.rs kaže kako on i njegov brat nisu osobe koje su sklone svađama i da od njih ne možemo očekivati fizički kontakt, ali da će uvek znati ukućanima da uzvrati na prozivke ukoliko do njih dođe.

Foto: RTV Pink

Poznato je i da su oni veliki obožavaoci pevača Milana Stankovića, a za Pink.rs su otkrili i šta očekuju od njega, kao i kako će reagovati ukoliko se Milan pojavi na nekoj od žurki da peva, kao što je to slučaj bio u prvoj sezoni "Zadruge".

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE: OD NJIH OČEKUJTE NEOČEKIVANO: ČUVENI BLIZANCI MIKA I GIBA SA RODITELJIMA U ZADRUZI 2! (FOTO)

Od Milana Stankovića očekujemo da nas zabavlja na žurkama, da nas podržava i da se pojavi u studiju kao Gibina i moja podrška - priča Mika.

Foto: RTV Pink

Mi smo njega podržavali, sada bi bio red da Milan Stanković i nas podržava. Sada ga pozivamo da nas podržava. Biće mi drago da ga vidim, ukoliko dođe na neku žurku. Mi smo se i upoznali jednom prilikom - dodaje Giba.

Foto: Printscreen Instagram

Za kraj razgovora Mika i Giba Vasić otkrili su i jedan mali detalj po kom ih gledaoci "Zadruge 2" mogu razlikovati.

Mi smo jednojajčani blizanci. Razlika je samo minut. Sada je razlika samo kosa. Mika ima dužu kosu, odnosno rep, a ja imam manji. Tako da eto, po tome - kaže Giba.

PROČITAJTE: PRIJATELJ DARKA LAZIĆA ULAZI U ZADRUGU: U slobodno vreme je svinger, devojka će mu OSTATI NAPOLJU, a na pitanje o prevari dao je ŠOKANTAN ODGOVOR! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Mika Vasić

'