AKTUELNO

Fokusirana sam na njega kao i na Miloradovu decu iz prvog braka, rekla je glumica.

Otkako je Milorad Mandić Manda iznenada preminuo, njegova supruga Anastasija Anja Mandić sa tugom se bori kroz rad.

Ona je potpuno okrenuta glumi i sinu Andriji, ali i Mandinoj deci iz prvog braka.

Anja je sada objasnila zbog čega je odlučila da skine crninu, umesto da je nosi godinu dana.

Sedam dana sam nosila crninu. Skinula sam je kada mi je sin Andrija rekao: "Želim da svetliš". To mi je bio jasan signal. Fokusirana sam na njega kao i na Miloradovu decu iz prvog braka - rekla je Anja za magazin "Glorija".

Foto: Printscreen

Posao joj pomaže da se nosi sa Mandinim odlaskom.

Setila sam se da mi je Milorad govorio da mu je rad mnogo pomogao kada je iznenada ostao bez oca i krenula sam tim putem. Otišla sam u Tivat da igram komad “Rodoljupci” desetak dana posle njegove smrti. Znala sam da moram, da je to način da krenem dalje. Uoči početka predstave prilazile su mi kolege Viktor Savić, Goran Jevtić i Andrija Milošević i pogledima me pitali da li mogu da izdržim. Pre toga sam dobila dve infuzije, rešena da izađem na scenu – objasnila je glumica.

Mande se seti svakog dana, a sada je ispričala jednu anegdotu, koja je i danas nasmeje.

Stigao mu je račun za "Infostan" i jedna od stavki je bilo uređenje priobalja. Uzeo je telefon, okrenuo "Infostan" i tada je predstava počela: "Dobar dan, prijatelju, evo, zovem iz Gospodar Jovanove na Dorćolu. Evo, stojim na terasi i pokušavam da vidim obalu. I ne vidim je. Pa te pitam, prijatelju, zašto onda plaćam uređenje priobalja?" Izgovorio je to u dahu a ja sam se tresla od smeha – prisetila se Anja.

Foto: Tanjug

Podsetimo, Manda je preminuo 16. juna na sceni Ustanove kulture "Vuk Karadžić", tokom izvođenja predstave "Petar Pan", u kojoj je glumio Kapetana Kuku.

Autor: M. Đurović

#Anastasia Anja Mandić

#Milorad Mandić Manda

#glumac

#glumica

'