AKTUELNO

Svima je bilo teško da odaberu!

Bivše učesnice rijaliti programa koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruge", ovo leto su glavna atrakcija gde god se pojave. One svojim zmijskim telima izazivaju lavine komentara, a jaču polovnu ostavljaju bez daha.

Foto: Pink.rs, Pixabay

Pevačica i bivša žena Slobodana Radanovića, Kristina Kija Kockar, objavila je fotografiju u kupaćem kostimu sa crnogorskog primorja. Ona je ovo leto provodi radno ali uvek pronalazi vremena za vrelu fotku.

Modna blogerka Luna Đogani ove letnje dane provela je u Dubaiju, za koji je rekla da je to idealno mesto za život. Njene fotografije svakodnevno su pozitivno komentarisane, a Luna je nedavno saopštila da će biti učesnica najvećeg projekta u istoriji televizije - "Zadruge 2".

Pevačica Teodora Džehverović je trećeplasirana učesnica prve sezone Zadruge. Ona je nedavno otputovana na ostrvo Bali kako bi se odmorila posle napornog rada. Teodora svakodnevno mami uzdahe jače polovine, a pozitivni komentari na račun njenog izgleda samo pljušte.

Misica Sanja Stanković ostala je upamćena po ljubavnoj romansi sa Jovanom Matorom Tomić, zbog koje su mnogi komentarisali Sanju kao veoma hrabru i zaljubljenu osobu. Misica ove godine nije objavljivala slike sa plaže, već je svoje slobodno vreme posvetila ljubavnoj vezi. Ipak, Sanja je, prema mišljenju mnogih, jedna od najseksepilnijih zadrugarki.

Starleta Ana Korać je ove tropske dane provela na Azurnoj obali, a fotografije koje je objavljivala na društvenoj mreži Instagram nisu mogle da prođu neopaženo.

Koja je po vašem mišljenju najzgodnija bivša zadrugarka?

PROČITAJTE JOŠ: KIJA I SLOBA PROVELI NOĆ ZAJEDNO? Bivši supružnici uhvaćeni na Lukasovom nastupu! (FOTO)

K. K.

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'