AKTUELNO

Ovog puta Bojana ima nameru da se porodi u Beogradu.

Pevač Nikola Rokvić i njegova supruga, manekena Bojana Barović početkom sledeće godine postaće roditelji drugi put. Oni su za proširenje porodice saznali još pre nekoliko meseci, a onda su nedavno javnost obavestili o srećnim vestima.

Foto: Instagram

Nikola i Bojana roditelji su ćerkice Leone, koja sada ima dve godine, a mladi pevač ne krije sreću što će ponovo postati otac.

Foto: TvPink Printscreen

Kada mi je Bojana rekla da je trudna, bio sam najsrećniji čovek na svetu. Želeo sam da tu radost podelim sa svima koje znamo, ali uspeo sam nekako da se suzdržim, jer se u početku to ne radi. Tog dana sam divne vesti saopštio samo roditeljima i bratu. Toliko sam bio oduševljen da me euforija još drži - izjavio je Nikola Rokvić.

Foto: Instagram

PROČITAJTE: PROŠLA JE KROZ PAKAO NAKON INTERVENCIJE, a ovako Miljana Kulić izgleda nakon vađenja silikona iz usana! (FOTO)

S druge strane, manekena je za domaće medije izjavila da je želela da napravi malo veću razliku između prvog i drugog deteta i obećala da će u ovoj trudnoći biti dosta opuštenija, s obzirom da iza sebe već ima iskustva na ovom polju. Bojana se tada porodila u Americi, a ovoga puta biće drugačije.

Foto: Instagram

Drugo dete će se verovatno roditi u Beogradu, jer bi bilo komplikovano da se sa Leonom selimo na drugi kraj sveta na nekoliko meseci, a svoj stan tamo sam odavno otkazala. Tu su i bake i deke i svi poslovi, ali ko zna, možda i promenimo odluku - rekla je Bojana.

Foto: Printscreen Instagram

Otac Nikole Rokvića, pevač Marinko Rokvić se takođe oglasio ovim povodom i nije krio odušvljenje što će uskoro postati ponovo deda.

Supruga i ja smo bili presrećni kada smo saznali da će Nikola i Bojana ponovo postati roditelji. Ne mogu da opišem tu sreću. Nije bitno da li će biti dečak ili devojčica, samo da je živo i zdravo. Baka i deka će da ga čuvaju kao i ostale unučiće. Jedva čekamo. Sada je na redu da i sin Marko dobije drugo dete - priča Marinko Rokvić.

Foto: Andrej Nihil

PROČITAJTE JOŠ: PROMENIO SVE IZ KORENA! Ovako je izgledao i živeo David Dragojević pre veze sa Aleksandrom Subotić! (FOTO)

Pink.rs

#Bojana Barović

#Marko Rokvić

#Nikola Rokvić

'