AKTUELNO

Zajedno su vodile "Zadrugu".

Sreda veče rezervisana je za emisiju "Rada sam", autorke i voditeljke Rade Radenović koja će večeras u svom studiju ugostiti koleginicu Dušicu Jakovljević, voditeljku rijaliti programa "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Dušica se nedavno vratila sa odmora na kom je uživala zajedno sa svojom decom i punila baterije pred novu sezonu. Međutim, po povratku je preživela pravu dramu nakon što je sa naslednicima ostala zarobljena na aerodromu.

Foto: TvPink Printscreen

U emisiji "Rada sam" biće reči i o "Zadruzi" čija se druga sezona uveliko priprema,  a plavokosa voditeljka spremna je da otkrije sve tajne bivših zadrugara. Dušica će verovatno biti rada da sa milionskim auditorijumom podeli situacije koje su se dešavale tokom trajanja prve sezone, svoja iskustva kroz posao kojim se bavi, ali i o detaljima iz privatnog života.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: ŽELJKO MITROVIĆ PONOSAN NA BOGATU KOLEKCIJU UMETNINA KOJE SU DANAS STIGLE U ZADRUGU: Ovo je najveći i najambiciozniji projekat ikada! (VIDEO)

Podsetimo, Rada Radenović i Dušica Jakovljević, pored Ognjena Amidžića i Katarine Nikolić, bile su voditeljke "Zadruge".

Večerašnje izdanje emisije ''Rada sam'' u kojem gostuje Dušica Jakovljević pratite na kanalu TV Pink odmah posle ''Paparaco lova''.

Autor: S. K.

#Dušica Jakovljević

#Rada Radenović

'