AKTUELNO

Iznenadio ga postupak njegove bivše?

Luna Đogani od sinoć je još jedna, treća po redu, poznata učesnica "Zadruge 2", pored Aleksandra Subotić i Davida Dragojevića. Ona će se kroz nekoliko nedelja useliti na luksuzno imanje nadomak Beograda, a ovu informaciju danas komentariše cela Srbija.

Đoganijeva je u prvoj sezoni ovog programa započela ljubavnu romansu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, i tada je izazvala pravu pometnju na domaćoj javnoj sceni. Povodom njenog ponovnog ulaska u Belu kuću kontaktirali smo upravo Radanovića koji nije krio iznenađenje ovom odlukom svoje bivše devojke.

Foto: Pink.rs

Nije moje da to komentarišem. Ne znam, ako ona misli da to tako treba, ja joj želim svu sreću. Očekujem da neće nasedati na provokacije, da će se malo opustiti, da neće sve shvatati lično i da će biti pozitivna - rekao je Sloba.

Pevača smo pitali i da li bi on ponovo učestvovao u "Zadruzi" ili bi bar došao kao muzički gost na žurkama.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: LUNA ISPRIČALA SVE O POSETI DRAGINJI I DUŠANU: Bilo je teško, ušla sam u kuću u kojoj je Sloba odrastao a on nije bio tu! (VIDEO)

Ne. Na žurkama svakako, ali kao takmičar ne. Kad se budemo videli na tim žurkama neće biti ništa, to je sve bilo pa prošlo. Kad odem tamo ponašaću se profesionalno - naveo je Radanović.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'