AKTUELNO

Devetnaestogodišnji Denis Krasinić otpevao je hit Šerifa Konjevića i ostavio veliki utisak na žiri koji je na kraju, ipak, uspeo da donese konačnu odluku.

Prvi takmičar koji se predstavio milionskom auditorijumu u večerašnjoj epizodi emisije "Ja imam talenat" jeste devetnaestogodišnji Denis Krasnić iz Beograda, koji je otpevao pesmu Šerifa Konjevića "Kasno će biti kasnije". Ana Nikolić je jedva čekala kako će Denis izvesti ovu numeru, međutim, članovi žirija nisu bili zadovoljni.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Crveni taster prvi je pritisnuo Rasta, a onda su njegov potez sledili Danica Maksimović i Srđan Žika Todorović, dok je Ana poželela da mu da još jednu priliku.

Foto: Printscreen

- Ja sam te pustila da čujem i drugu strofu, bio si mnogo bolji i opušteniji - rekla je Ana i pružila mu drugu šansu i tražila da Denis otpeva nešto bez muzike.

Foto: Printscreen

Nakon drugog pokušaja, žiri ponovo nije bio zadovoljan - i dok se Denis pravdao govoreći da ima tremu, Danica mu je poručila da to nije razlog za ovakvu interpretaciju. Ana je želela da kandidatu daju još jednu šansu, a pošto ostali članovi žirija nisu bili saglasni sa tim, Ana se distancirala od ostalih članova žirija.

Foto: Printscreen

- Da, distancirala sam se, ja bih mu dala šansu - rekla je Ana, a onda je i Rasta promenio mišljenje.

Foto: Printscreen

- Ti si bitanga jedna koja voli da peva, ali ti je malo neprijatno. Ti ne glumataš, ti voliš da pevaš i zbog toga sam promenio mišljenje. Dajem ti "da" - rekao je Rasta, a na kraju je uspela da se odobrovolji i Danica, pa se Denis plasirao u narednu fazu takmičenja.

Autor: D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

#Žika Todorović

'