AKTUELNO

Ispoštovana pravila.

Sredinom maja popularna pevačica Nataša Bekvalac prijavila je svog supruga Luku Lazukića za nasilje u porodici. Zbog ovoga su završili na sudu, a ćerku Katju, koju su dobili samo mesec dana pre noći u kojoj se dogodilo nasilje, IT stručnjak može da viđa samo jednom nedeljno, što je utvrđeno odlukom suda.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Luka može svoju ćerku može da viđa sredom i to samo na pola sata u pristustvu socijalnih radnika. Lazukić je danas došao da vidi svoju mezimicu, a u Centar za socijalni rad došao je sam, na motoru, dok je prethodni put došao čak sat vremena ranije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Bekvalčeva je u pratnji bebisiterke i sa ćerkicom u naručju stigla u tačno predviđeno vreme kako bi izbegla susret sa Lazukićem, u čemu joj je pomogla dadilja koja je malenu Katju uvela u prostoriju u kojoj se nalazio Luka koji, inače, ima zabranu prilaska pevačici. Bekvalčeva se posle pola sata vratila u Centar sa socijalni rad, gde je sačekala ćerku i bebisiterku, sa kojima se vratila kući.

Pročitajte još: DA SE ISTOPIŠ! Seka pokazala kako uživa sa mužem i sinom Jakovom, fanovi NE PRESTAJU da ih komentarišu! (FOTO)

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'