AKTUELNO

Smatra da je dete najveće blago.

Većina ličnosti sa javne scene tokom leta radi punom parom, pa je tako i u slučaju Marine Visković, koja je pre nešto više od mesec dana izdala album pod nazivom "Hiljadu lica" kojim je napravila pravi bum.

Foto: Printscreen Youtube

Pored toga što ima blistavu karijeru, i na emotivnom planu je sve u najboljem redu. Marina svog emotivnog partnera krije daleko od očiju javnosti, ali svojim stavom i te kako pokazuje da je ispunjena svojim izborom. Često se može čuti danas da je pravog muškarca teško naći, a evo kakav je savet pred Premijernim kamerama pevačica dala povodom ovoga.

Stalno to slušam i baš sam tužna zbog toga. Krivo mi je. Prosto, ne smemo da se otuđimo jedni od drugih. Moja polazna tačka je uvek razumevanje, nisam svađalica i volim da ulažem i da radim na nekom odnosu. Sve se prevaziđe, nesuglasice, razlike... a kada nema emocija, ja ne mogu da dam neki savet, najbolje da se ljudi raziđu - kaže pevačica.

Foto: Printscreen Youtube

Pored ovoga, pevačica je otkrila i da li uskoro planira da se ostvari u ulozi majke, budući da joj na ljubavnom planu cvetaju ruže.

Svi ste već vrlo upoznati sa mojim psom Atilom. Ja se stvarno budalasto ponašam kad je on u pitanju, jer ja njega stvarno doživljavam kao... a nemam decu. Znam da je to najveća ljubav i jedva čekam da imam decu, jer ih obožavam i volim da provodim vreme sa bebama i decom. U poslednje vreme baš mi prija ta čista energija - izjavila je Marina.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MOGLI SMO DA SE POMIRIMO, ALI... Kija otvorila SVE KARTE i otkrila šta je u poslednjem trenutku PRELOMILO da se RAZVEDE! (VIDEO)

Šta je još Marina rekla u emisiji "Premijera" možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Marina Visković

'