AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo!

Bivši učesnik rijalitija ''Zadruga'', reper Nemanja Đerić Đekson, kako saznajemo, navodno je priveden pre nekoliko dana zbog kršenja zakona.

Naime, kako tvrdi izvor blizak reperu, on je nakon što je uhvaćen tokom vožnje Dukatija od čak 800 kubika, i to bez kacige, počeo da se opire policiji, najpre da beži od njih, a zatim i da se svađa sa njima zbog čega su momci u plavom bili prinuđeni da ga privedu.

Foto: TvPink Printscreen

- Đekson je divljao ulicama na nekom besnom Dukatiju, i to bez kacige. Kada ga je policija spazila, pokušali su da ga zaustave, ali je on pokušao da im pobegne. Kad su uspeli da ga stignu, Đekson je na sve načine pokušavao da izbegne kaznu, ali kada je shvatio da sa policijom nema šale podvio je rep, pa su mu napisali prijavu. Kako sam čuo, bili su na korak od toga da ga privedu, ali se ipak sve završilo dobro po njega, pa će morati da plati za prekršaj - tvrdi naš izvor.

PROČITAJTE JOŠ: OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Luna Đogani NAPUŠTA SRBIJU, I TO SA NJIM!

Foto: Pink.rs

Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo Đeksona koji nam je rekao da do privođenja nije došlo, ali da je zaista kažnjen, i to debelo.

- Jeste, istina je to, stvarno su me jurili, bio je haos. Čim su me videli da divljam i jurim bez kacige rekli su mi da stanem. Ja sam dao gas i pobegao, bežao sam im po celom gradu u tri ujutru i stvarno sam zaslužio tu kaznu. Napisali su mi neke prekršajne prijave, nisam ni imao dokumente tad kod sebe, pa sam i za to popio kaznu, i za kacigu - rekao je Đekson za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Đeriću ovo nije prvi put da divlja na istom motoru - na njegovom Instagramu pronašli smo video-snimak od pre nekoliko dana, kada je, takođe, jurio ulicama srpske prestonice:

Autor: Pink.rs

#Nemanja Đerić Đekson

#Policija

'