AKTUELNO

Da li će Miljana biti zadovoljna ovime?

Tokom sinoćne emisije "Zadruga - narod pita" gosti su bili bivši zadrugari Gordana Džehverović i Bora Santana, a voditelj kroz ovo izdanje emisije bio je Darko Tanasijević, koji je sa učesnicima rijalitija "Zadruga" pričao o svim novitetima nakon izlaska iz Bele kuće.

Foto: Printscreen Youtube

U jednom trenutku tokom emisije se oglasio i Bane Čolak koji je uputio pozdrave gostima, a Bora i Goca su mu uzvratili istom merom.

Tom prilikom Santana se osvrnuo i na rođendan koji će novopečena mama Miljana Kulić prirediti svom prvencu Željku tokom današnjeg dana i tada otkrio da će on biti taj koji će uveseljavati goste umesto Slobe Radanovića, što je bila Miljanina prvobitna želja.

Foto: Printscreen Instagram

Sutra je rođendan kod Miljane Kulić,njenom sinu Željku, žao mi je što neće biti tu, za njeno slavlje u Nišu. Sutra ću ja uveseljavati goste i kao muzičar i kao gost. Žao mi je što on neće moći da dođe, neće moći ni Sloba, javio mi je - pričao je Bora, ali nije želeo da otkriva sve detalje predstojećeg slavlja.

Foto: Printscreen Youtube

Pored njega, na proslavi će biti prisutni i ostali učesnici "Zadruge", a o svim dešavanjima sa ovog slavlja se možete informisati na najbržem portalu u Srbiji, portalu Pink.rs.

Pročitajte još: ČOVEK JE IMAO POTREBU DA SE IZJADA, IMAO JE DVA PISMA: Goca ispričala sve o susretu sa Anđelovim ocem, pa otkrila šta joj je on sve rekao! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bora Santana

#Miljana Kulić

#Zadruga - Narod pita

'