AKTUELNO

Santana nije očekivao takav odgovor Indire Reljić.

U novom izdanju emisije "Zadruga - narod pita" novinar i voditelj Darko Tanasijević je ugostio Gordanu Džehverović i Boru Santanu. On je sa njima pričao o svim događanjima koja su usledila nakon završetka zabavnog programa rijalitija "Zadruga".

Foto: Printscreen Youtube

Kao bomba je odjeknula vest da je Bora posle mame Mine Vrbaški, Ivane, bacio oko na mamu Sare Reljić, Indiru. Ona ga je u nekoj od prethodnih emisija žestoko iskritikovala zbog toga, a večeras je povodom toga usledio i Santanin komentar.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Stefan Filipović

Mnogo mi je žao što je tetka Indira takve stvari izjavila. Mnogo je ružno što je ona rekla "da bi me ubila". Šta da mi se nešto stvarno desilo? Razočarao sam se u neke stvari. Čika Mića kao da me tata omalovažavao. On je izjavio "da ne bi dozvolio da ja budem blizu njegovog društva". Ona faktički izjavila da ja tako pravim marketing između neke cure, pa ne bih se hvatao za stariju ženu, spopao bih neku mlađu, pa nek' se piše. Svaka čast gospođi Indiri, ona prelepo izgleda, ali čovek koji ti je ćerku vređao devet meseci, sediš u emisiji, gledaš ga, ti klimaš glavom i potvrđuješ, a meni tako - rekao je Bora.

Foto: Printscreen Youtube

Potom je Bora otkrio da je našao svoju srodnu dušu, a to je devojka koja se bavi medicinom, koju će uskoro pokazati milionskom auditorijumu.

Pročitajte još: Gordana se u emisiji javno IZVINILA Doris, pa OTKRILA da su se Teodora i ona POMIRILE, a potom progovorila o Ćazimu! (VIDEO)

Šta je još Bora rekao o mami Sare Reljić, detaljnije pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bora Santana

#Indira Reljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - Narod pita

'