AKTUELNO

Ona smatra da će Anđelo biti kad-tad kraj Teodore.

Novinar i voditelj Darko Tanasijević je u večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - narod pita" ugostio bivše zadrugare Gordanu Džehverović i Boru Santanu.

Gocina ćerka, Teodora i maneken Anđelo Ranković raskinuli su svoju vezu posle više od deset meseci, a prema njenim rečima razlog svemu tome, je bio pritisak koji su imali kako od Anđelovih roditelja, a tako i od medija.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Budući da je Goca istakla da je Teodora "karijerista", voditelj ju je upitao da li je Teodora stavila svoju karijeru ispred Anđela, a evo šta je ona rekla povodom toga.

Nikad nije bilo pitanje ili jedno ili drugo. Posvetila se i karijeri i Anđelu. Konkretno je možda najbolje da se sve stiša. Možda on ne može da isprati to što je ona čas na jednom, čas na drugom mestu. Partner onoga koji se bave estradom, mora da je podrži i mora da bude uz nju. On je bebica naša, ali ja se nadam i ubeđena sam da on ima snage i volje da se bori sa tim, ja verujem u njega - rekla je Gordana.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SLOBA I DUŠICA PROVELI NOĆ ZAJEDNO U HOTELU U BUDVI?! Evo šta Radanović kaže o njihovom susretu u Crnoj Gori! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

#Zadruga - Narod pita

'