AKTUELNO

Teodorina mama progovorila je o ćerkinom raskidu sa manekenom.

Večerašnji gosti u emisiji "Zadruga - narod pita" su bivši zadrugari Gordana Džehverović i Bora Santana, a domaćin kroz ovo izdanje emisije bio je novinar i voditelj Darko Tanasijević.

Foto: Printscreen Youtube

Prva tema o kojoj su voditelj i Goca prodiskutovali jeste bio raskid njene ćerke Teodore i manekena Anđela Rankovića. Poznato je da su njih dvoje uplovili u ljubavnu romansu pred milionskim auditorijumom, a sada posle više od devet meseci njihova veza je okončana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mama Goca je iskreno progovorila kako oboje proživljavaju taj raskid:

Želim da pozdravim Anđela gde god bio. S vremenom sam ga zavolela, drag mi je postao. To da je on prevario Teodoru, to nije tačno. On jednostavno kaže.. Ono što on kaže, ja mu verujem. On je bio u klubu. Teodora radi, on treba da izlazi, ne treba da sedi u kući i gleda njene nastupe. Ljudi priđu, žele da se slikaju, to je normalno, neko je to želeo da snimi. Mnogi hejteri su protiv te veze. Nekome je zasmetala ta ljubav između njih dvoje. Oni nisu bili spremni da podnesu te pritiske. Teodora je želela da prekine to, on je to podržao, sada da li će tu biti jedna tačka ili tri ostaje da vidimo. Ovo je za njih bilo veliko iskušenje. Oni su utučeni. Njima je žao te ljubavi, utučeni su. Meni je žao, ali šta će biti videćemo. Videli ste da njegovi to nisu podržali, tu njihovu vezu. Ja sam se nadala da će se te neke stvari sleći. Računam da svaki razgovor vodi nekom ishodu. I kada se vode najveći ratovi, nađe se izlaz. U ovom trenutku je najbolje da ohlade glave da se rastanu. Ako bude suđeno da ponovo budu zajedno, biće - rekla je Gordana o raskidu Anđela i Teodore.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SLOBA I DUŠICA PROVELI NOĆ ZAJEDNO U HOTELU U BUDVI?! Evo šta Radanović kaže o njihovom susretu u Crnoj Gori! (FOTO)

Gordana je izjavila da je Anđelo otišao i do Španije kako bi ohladio svoju glavu i kako bi odučio kao i šta dalje, a o svemu ovome detaljnije pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'