AKTUELNO

Dirnuo srca svih.

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta pre tačno godinu dana postali su roditelji devojčice Tare, a tim povodom Đurić je na svom Instagram nalogu objavio veoma emotivnu poruku.

Foto: E-stock

Rasta je podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži i fotografiju naslednice, a kroz reči koje je napisao svima je dao do znanja koliko je vezan za svoju miljenicu, kao i koliko mu je ona promenila život.

Pre tačno godinu dana rodi se moj život, novi život, bolji život! Pre tačno godinu dana bilo je prvo jutro kada sam se probudio zaista bogat! Prvo jutro kada sam ugledao sav smisao života u minijaturnom izdanju, zavijen u pelene, danas je taj smisao za mene ceo svet! Hvala ti za svaki smislen dan! Srećan ti prvi rođendan! Voli te tata! - napisao je Rasta na svom profilu na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

Ispod ove fotografije odmah su počele da pljušte čestitke povodom prvog rođendana malene Tare, a mnogi nisu ostali imuni na Rastine reči, što su takođe njegovi pratioci morali da prokomentarišu.

Foto: Printscreen

PROČITAJTE: URADIO SAM JAKO RUŽNU STVAR: Lukas ispljuvao Slobu, a onda je PROMENIO MIŠLJENJE i prišao da mu se IZVINI (VIDEO)

Ranije danas, svojoj ćerki prvi rođendan čestitala je i pevačica Ana Nikolić o čemu više možete pročitati klikom na ovaj link.

Autor: S. K.

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'