AKTUELNO

On je posebno istakao da voli ove namirnice.

U sinoćnoj emisiji "Rada sam" voditeljka Rada Radenović je ugostila srpskog vaterpolistu Milana Aleksića. On je sa njom podelio impresije koje je poneo sa Evropskog prvenstva kada su delfini doneli četvrtu zlatnu medalju i osvetlali obraz Srbiji.

Foto: TvPink

U tu čast im je priređena dobrodošlica pred Skupštinom grada Beograda, a njihov dolazak je ispraćen ovacijama, o svemu ovome je Milan pričao tokom emisije.

Poznato da naši vatepolisti ulažu svaki atom svoje snage, kako bi dali maksimum i ostvarili najbolji rezultat, pa je u vezi sa tim voditeljka povela razgovor sa Milanom, kakav režih ishrane imaju sportisti.

Foto: TvPink

Kod svih vaterpolista ishrana je slična. Mora se unosti dosta proteina, ugljenih hidrata, ta neka lošija hrana nije dobra. Treba unosti što kvalitetniju kako bi se postigao bolji rezultat, bolji trening, performans. Svako jede koliko njemu odgovara i prija.... Ja jedem meso, pastu, rižu. Izbegavam slatkiše, koje mi sigurno ne bi išle u prilog - otkrio je naš vaterpolista.

Foto: TvPink

Pročitajte još: U DRUŠTVU MISTERIOZNE CRNKE! U 'Zadruzi' je pričao o svojoj dugogodišnjoj vezi a tek sada je pokazao devojku?! (FOTO)

Tokom cele emisije, verni pratioci srpskog sportiste, ali i vateropola, su se javljali, kako bi mu uputili čestitke, na šta je Milan uzvraćao sa oduševljenjem.

D. B.

#Milan Aleksić

#Rada Radenović

'