AKTUELNO

Ona je slučaj odmah prijavila.

Aleksandar Čabarkapa, otac deteta Aleksandre Subotić, danas je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje u trajanju od 48 sati.

Foto: Printscreen Instagram

Aleksandra je optužila svog bivšeg dečka da je nasrnuo na nju, dok se on branio kako je ona njega prva napala i ošamarila.

Čabarkapa je danas priveden, a sutra bi trebalo da ide kod tužioca na razgovor. Subotićeva je ovaj napad oca svoje ćerkice odmah prijavila policiji.

Foto: Printscreen Instagram, Pink.rs

Aleksandra, koja je inače starleta i model, je pre nekoliko dana doživela ovu neprijatnu situaciju, posle koje je završila u Urgentnom centru.

Krenula sam u prodavnicu sa drugaricom i njenim detetom. On se stvorio u automobilu sa svojim drugom tu kod radnje. Ja sam držala za ruku to dete, on je mene tu napao. Svukao mi je majicu, bile su mi gole grudi, njegov drug je sve to gledao. Osećala sam se poniženo kao niko, vukao me je u kola. Pljunuo me je u lice, lupio šamar. Vređao me je, pretio mi, rekao je da će otvoriti usta, da sam ja k*rva i da se prodajem za pare - rekla je tada Aleksandra za Pink.rs i dodala da je od Čabarkape dobila stravične pretnje smrću.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: MILJANA SA SINOM NAPUSTILA PORODILIŠTE: Evo ko ju je izveo iz njega! (FOTO)

Pink.rs

#Aleksandar Čabarkapa

#Aleksandra Subotić

'