AKTUELNO

Nije imala dlake na jeziku.

Đole Đogani je nedavno izjavio kako bi njegova bratičina Luna Đogani trebalo da se predstavlja kao Luna G, jer je on tvorac brenda Đogani, kako se i zove njegova grupa "Đogani Fantastiko".

Foto: TvPink Printscreen

Luna je ove večeri gošća u emisiji "Zadruga - Narod pita", a novinara i voditelja Darka Tanasijevića interesovao je njen komenar na ponašanje svog strica.

Ne zameram ni njemu. Bila sam jako srećna i iznenađena što sam mislila da je na mojoj strani i da me podržava. Ja sam Luna Đogani, moj otac je Gagi Đogani, a to prezime mu nije dao Đole nego njegov otac. Ali to je na njegovu dušu. Mislim da ga nisam obrukala, već treba da bude ponosan što u porodici ima jednu Lunu Đogani, i da sam najgora na svetu ne treba jesti svoje meso. Ja nikad ne bih nijednog člana porodice uvredila, ponizila, ali to je do njih. Moja prava porodica je stala uz mene, i to mi je dovoljno. A oni koji nisu, oni više nisu moja porodica. Ne samo on, nego većina koja je svašta nešto komentarisala za mene. Kakva god da sam, javno treba sve najbolje da kažeš za mene i da si ponosan što imaš takvu osobu u svojoj porodici - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SADA VIŠE NIŠTA NEMA POENTE! Luna prokomentarisala Kijin i Slobin razvod, pa objasnila da je upućena u svaki detalj! (VIDEO)

Ona je kratko prokomentarisala i ponašanje svoje sestre Edite Aradinović, koja je rekla kako je blogerka ne interesuje.

Mišljenje ljudi koji me ne zanimaju me ne zanima - rekla je Đoganijeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

R. L.

#Luna Đogani

#Đole Đogani

'