AKTUELNO

Novopečena gospođa Troicki oduševila je sve svoje pratioce na Instagramu, a mnoge od njih je i dovela do suza.

Srpski teniser Viktor Troicki oženio se pre nešto manje od mesec dana Aleksandrom Đorđević, sada gospođom Troicki, koja je svoju galeriju na Instagramu u prethodnom periodu obogatila fotografijama sa glamuroznog venčanja. Iako su svi bili oduševljeni foto-uspomenama sa venčanja, jedna fotografija je izazvala do sada najburniju reakciju njenih pratilaca na popularnoj društvenoj mreži.

Naime, Viktorova supruga objavila je kolažnu fotografiju na kojoj je sa svojim bratom Nenadom - njih dvoje su se fotografisali u istoj pozi u najranijem detinjstvu i na dan Aleksandrinog venčanja, što je oduševilo sve pratioce gospođe Troicki na Instagramu, a neke je ova fotografija i rasplakala.

Srpski džet-set slavio njihovu ljubav

Posetimo, Viktor i Aleksandra venčali su se 27. novembra ove godine u jednoj dorćolskoj crkvi, dok je građansko venčanje i glamurozna svadba održana u jednom novobeogradskom hotelu. Njjihovom slavlju prisustvovale su brojne javne ličnosti, među kojima su Novak Đoković i Nenad Zimonjić sa suprugama, pevačica Aleksandra Prijović, koja je došla sa svojim emotivnim partnerom Filipom Živojinovićem, kao i mnogi drugi.

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Đorđević

#Venčanje

#Viktor Troicki

#svadba

'