AKTUELNO

Fanovi u panici.

Nedavno su se pojavile priče u medijima da je drugoplasirana učesnica rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti "Zadruge", Luna Đogani, završila u bolnici i to na infuziji, usled iscrpljenosti.

Takođe, ranije su kružili natpisi da Luna često posećuje psihologa, kako bi se psihički oporavila od boravka u rijalitiju ali i od posledica raskida turbulentne veze sa oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: PLJUŠTE ČESTITKE ZADRUGARA! Svi slave Miljanin porođaj, a on ima POSEBNE ZAHTEVE ZA NJU I NJENOG ŽELJKA! (FOTO)

Zbog svih ovih glasina, Đoganijeva je odlučila da se na šaljiv način obrati svojim fanovima, što je njena majka, Anabela Atijas podelila na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram

Izašla sam iz "Zadruge", štitna mi je proradila malo, ali nema veze. Ostali mi tikovi - kaže Luna u ovom šaljivom snimku koji je Anabela podelila i napisala "Luna Đo je dobro".

Ona je ovim želela da stavi tačku na sve priče o tome da se njena naslednica ne oseća najbolje, ali i da se našali na račun svega što je ona proživela u poslednjih nekoliko meseci.

R. L.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'