AKTUELNO

Dušan Radanović je odmah pozvao sina da vidi o čemu se radi.

Domaći mediji i dalje spekulišu o budućnosti Pinkove zvezde Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar. Dok jedni smatraju da će se oni definitivno razvesti s obzirom na to da su oboje potpisali papire, drugi im ipak predviđaju pomirenje.

PROČITAJTE JOŠ: ISPLIVALA PREPISKA: Filip danima PROGONI Kiju, dolazi joj ispred zgrade I IZJAVLJUJE LJUBAV, ona je bila prinuđena da mu PORUČI OVO!

Foto: Printscreen Instagram

Kako saznajemo, Kija i Sloba još uvek su u korektnim odnosima i čine jedno drugom kada god su u mogućnosti što dokazuje i jedan gest pobednice prve ''Zadruge''. Naime, kako naš dobro obavešteni izvor tvrdi, Kija je učinila uslugu Slobi i poslala novac njegovim roditeljima koji on nije stigao da im pošalje zbog poslovnih obaveza.

Foto: TvPink Printscreen

- Kija i Sloba su se našli nakratko kako bi on uzeo od nje ključeve od svog stana koje joj je prethodno dao kako bi uzela svoje naočare. Tada ju je zamolio da njegovim roditeljima koji su u Zrenjaninu poštom pošalje novac koji joj je dao jer je on žurio na zakazani nastup. Ona mu je učinila uslugu i odmah otišla do pošte kako bi Draginji i Dušanu uplatila novac koji joj je Sloba dao. Međutim, kada je Slobin otac video da je pošiljilac niko drugi do Kristina pobesneo je, dramio u pošti i odbijao da uzme taj novac. Odmah je pozvao Slobu da mu objasni o čemu se radi - otkriva za Pink.rs dobro obavešteni izvor i dodaje:

Foto: Printscreen Youtube

- Kada mu je Sloba objasnio da je novac njegov i da je samo zamolio Kristinu da mu učini uslugu i pošalje im isti, njemu je laknulo. U prvi mah je pomislio da je novac Kijin, pa nije želeo da ga uzme, ali kasnije mu je sin sve objasnio i smirio ga, pa se sve dobro završilo - rekao je naš izvor.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Otac

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'