AKTUELNO

Obradovala je radosna vest.

Jedna od najzapaženijih učesnica rijaliti programa koji je oborio sve rekorde gledanosti i petoplasirana zadrugarka, Miljana Kulić, juče je na svet donela sina, Željka.

I beba i novopečena mama se osećaju dobro, a Miljana je sina rodila carskim rezom u toku prethodne noći. Beba je teška tri kilograma i 560 grama, duga 53 centimetra, a ekipa portala Pink.rs prva je objavila ovu radosnu vest, kao i fotografije malenog Željka.

Foto: E-stock

PROČITAJTE JOŠ: MILJANA KULIĆ EKSKLUZIVNO ZA PINK.RS POSLE POROĐAJA: Novopečena majka donela odluku koja je NAJBOLJA ZA NJENOG SINA!

Bivši cimeri iz "Zadruge" čestitali su Miljani na prinovi, a sada se oglasila i Luna Đogani, sa kojom je Kulićeva imala mnogo nesuglasica tokom svog boravka u Beloj kući.

Foto: Instagram

"Mali Željko Kulić ", napisala je Luna uz fotografiju Miljanine bebe. Nema sumnje da se Đoganijeva čula sa novopočenom mamom, te joj je Kulićeva ponosno prosledila slike svog sina.

Mlada modna blogerka je uz fotografiju malog Željka stavila i emotikone, što nesumljivo znači da je Luna zaboravila na sve nesuglasice sa Miljanom, kojih je u Beloj kući bilo mnogo.

R. L.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'