AKTUELNO

U medijima se i dalje spekuliše da li je mlada pevačica zaista ćerka preminulog pevača.

Pevač Amir Nino Rešić preminuo je 2007. godine od perforacije pankreasa u 43. godini, a iza sebe je ostavio tri ćerke: Tamaru, Sandru i Amelu.

Foto: Printscreen

Nino se ženio tri puta i iz svakog braka ima po jednu ćerku, a u poslednje vreme veliku pažnju javnosti izaziva pevačica Sandra Rešić koju je pokojni pevač dobio u braku sa izvesnom Slavicom.

Poslednjih dana javnost intrigira dnevnik koji je pevač pisao u jeku popularnosti i u kojem je beležio strogo čuvane tajne. Pevačev prijatelj i menadžer Nermin Ademović, koji je pronašao folkerov dnevnik, otkrio je samo delić njegovog burnog života. Ademović tvrdi za Kurir da je jednom prilikom prisustvovao svađi Nina i Sandre, kad mu je ona u poruci napisala da nije njegova ćerka.

Pevač je navodno želeo da se utvrdi da li je njen otac.

Pričalo se da je čak tražio DNK test, ali, koliko sam upućen, mislim da se to nije dogodilo. Nisam siguran - izjavio je za Kurir Nermin kojeg je najviše povredilo to što je Sandra izjavljivala da je uz oca bila do poslednjeg trenutka.

Ovako sada izgleda Sandrina majka Slavica koja jedina zna pravu istinu o tome da li je otac mlade pevačice upravo pokojni Nino:

Ovako je Slavica izgledala u mladosti kada je upoznala Nina:

Živeo je burno, dva puta je menjao veru

Nino Rešić rođen je kao musliman Amir Rešić, a po preseljenju iz Bosne u Srbiju krstio se i uzeo ime Nikola i nadimak Nino. Tri godine pred smrt vratio se islamu, a na vrhuncu slave poklekao je pred porocima. Snimio je 14 albuma, a proslavio se duetom sa Draganom Mirković kao i pesmom ''Usne vrele kao žar''.

Autor: M. K.

#Amir Rešić Nino

#Sandra Rešić

#Slavica Rešić

#pevač

#pevačica

'