AKTUELNO

Pevačica je zadovoljna onime što je postigla.

Popularna srpska pevačica Goca Tržan, koju ste imali priliku da gledate tokom četvrte sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u žiriju, osim toga je uvek bila u pokretu i vredno radila i na svom novim singlu pod nazivom "Folija", koji će zasigurno postati veliki hit.

Moglo bi se reći da je Goca "živa vatra" kada su u pitanju nove pesme i spot, pa je želela da sve bude besprekorno odrađeno, a u tome je i uspela. Pre samo dva dana njena pesma se pojavila na Jutjubu, a evo kakvi su njeni utisci.

Foto: Printscreen Youtube

Meni je jedino važno da pesma nije izgubila svoj senzibilitet u tom modernom aranžmanu. Ono što smo uradili u spotu jeste da zaobiđemo ono što sada svi prikazuju u svojim spotovima, a to je taj luksuz lažni, lažno bogatsvo, krimi džimi fore. To prosto nisam ja. Bajkovit je spot. Imali smo i sjajnu scenografiju, taj bački okrug je prepun prirodnih i božanstvenih mesta koje sam imala sreću da vidim jer mi je suprug odatle. I onda smo u Baču, na Bačkoj tvrđavi, dvoru, snimali na jezeru Provala. Zaista sve izgleda fantastično - kaže pevačica.

Ona je na dan objavljivanja pesme na svom Instagram nalogu objavila fotografiju kojom je obavestila svoje fanove da je njena nova pesma spremna i tada napisala da je sve urađeno bez korišćenja autotjuna, što je mnoge nateralo da se zapitaju da li je ovo upućeno nekome.

Foto: Printscreen Youtube

Moglo se pretpostaviti da je ovime želela da skrene pažnju na koleginice koje masovno koriste ovu tehniku ulepšavanja glasa, ali Goca kaže da to ni u kom momentu nije pomislila.

Vidim da se sve radi u tom maniru, čak i oni koji umeju da pevaju su počeli to da koriste, ne vidim razlog za to. Autotjun nije smišljen zbog toga. Smišljen je za ispravljanje falša, za fino štelovanje intonacije u studiju. Ne znam kako nije ljudima dosadno da slušaju sve isto. Kada poslušate svetske hitove Čarlija Puta iliti vrhunskih pevača kao što je Bijonse, ja tamo nisam čula autotjun. Ja ne poredim sebe sa njima, daleko bilo, ali ako neko ume da intonira svoju boju glasa, ne znam zašto koriste autotjun - rekla je Goca u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: Goca OTKRILA šta misli o Kiji: NEPRISTOJNO JE KOMENTARISATI LJUDE KOJE NE POZNAJEŠ, ALI... (FOTO)

Gocina pesma se uveliko sluša i trenutno nalazi na 12 mestu u trendingu na Jutjubu, što je odličan rezultat.

D. B.

#Goca Tržan

'