AKTUELNO

Nije emotivno ispunjena.

Pobednica rijaliti programa koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruga", Kristina Kija Kockar, ovih dana radi punom parom. Nedavno je izašla njena prva pesma koja je ustvari duet sa Ministarkama "Ne vraćam se na staro", a uspeh koji je zabeležila ni sama Kristina nije mogla da pretpostavi.

Foto: Pink.rs

Kockareva je za Pink.rs otkrila da ima sjajne, koji je svakodnevno oduševljavaju porukama i snimcima koji je svaki put izazovu osmeh.

Preslatka je devojčica koja sigra uz Slobodanovu pesmu i kaže "Ja sam Kija". Oduševila sam se i odmah sam je stavila na svoj Instagram profil. Učlanili su me u te fan grupe. Ima milion grupa, samo moja, pa "Kija i Boba", ponekad im nekad nešto napišem, kad stignem. Preslatki su stvatno. Oni naprave neke moje fotografije, animacije pre nego što izađe bilo šta, stvarno sam oduševljena i svaka im čast - kaže Kija oduševljeno.

Foto: Pink.rs

Bivša zadrugarka, Gordana Džehverović, otkrila je za portal Pink.rs da se Kija i njen još uvek zakoniti suprug, Slobodan Radanović, tajno sastaju a mi smo pitali Kristinu da li je to zaista tako.

To naravno nije tačno. Ona je rekla da se viđamo u stanu našeg advokata, naravno da to nije tačno. Vidimo se s vremena na vreme na televiziji, ili u emisijama. Uskoro bi trebalo da se vidimo jer su moje naočare ostale kod njega, nikako da odem po njih, nikako uhvatiti čoveka - navela je pobednica zadruge.

Interesovalo nas je i da li je trenutno najpoznatija žena u Srbiji emotivno ispunjena, da li često prima poruke od udvarača i da li joj momci na ulici prilaze.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NJIH JE ZVALA, ALI NISU DOŠLI: Luna priznala koje zadrugare je očekivala na otvaranju svog butika, pa otkrila DA LI JE U VEZI SA Markom! (VIDEO)

Niko, zaista. Prvo se ne krećem nigde da bi mi uopšte prilazili, krećem se u krugu prijatelja pa mi niko ne prilazi. Moj broj niko nema, a na poruke udvaračkog tipa na društvenim mrežama ne odgovaram niti vidim jer imam milion poruka - bila je iskrena Kija.

R. L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'