AKTUELNO

Dovoljno su veliki da shvate mnoge stvari.

Današnja gošća u emisiji "Premijera Vikend specijal" je popularna pevačica Tanja Savić. Ona je pričala kako o karijeri tako i o porodici, suprugu Dušanu i sinovima Maksimu i Đorđu.

Pevačica je otkrila i neke detalje o svojoj pesmi "Zlatnik" koja je definitivno obeležila njenu karijeru.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam u tu pesmu bila potpuno sigurna. Hani je radila tu pesmu i rekla mi je da je čuvala za mene. Pokojna Jeca je otpevala demo snimak te emocije. Neke emocije su probudile u meni, prosto pesma je bila namenjena meni i verovatno postoji neki razlog. Sama sam imrovizovala neke visoke tonove i ispalo je dobro, s obzirom na to da sam imala 21. godinu - rekla je pevačica.

Tanja je voditelju Ognjenu Nestoroviću ali i svim gledaocima otkrila šta joj sinovi zameraju i da li će krenuti njenim stopama i zaploviti muzičkim vodama.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: EMIR PREPLAŠIO KOLEGE IZ LAPSUS BENDA: Zbog njegovih urlika svi poskakali na noge! (VIDEO)

Ranije sam grdila sebe što sam ostavljala decu sa dadiljama, ali sada sam već navikla. Moraš tako da se ponašaš ako želiš da gradiš karijeru. Njima je smešno kada me vide na televiziju. Kritikuju me kada pevam tuđe narodne pesme, naročito stariji sin. Mlađi sin je talentovan, veoma je muzikalan ima smisla i za igru i tako dalje. Njega bih savetovala da ga vodi srce, da radi ono što voli i tu nema greške - navela je Tanja.

R. L.

#Premijera-Vikend specijal

#Tanja Savić

'