AKTUELNO

Tome se nije nadala!

Poznate ličnosti, a pogotovo dame, često imaju udvarače koji bi učinili sve da im privuku pažnju. To se desilo i pevačici Katarini Živković, koja je ostala zatečena gestom jednog poznatog srpskog političara!

Foto: Pink.rs

Naime, kako portal Pink.rs saznaje od izvora bliskog pevačici, jedan poznati ovdašnji političar potpuno je izgubio glavu za pevačicom:

On ne zna gde udara koliko mu se Kaća dopada! Pokušao je na sve načine da joj priđe i konačno mu je uspelo u tome. Naime, on su se upoznali na jednoj privatnoj rođendanskoj žurki, kada joj je on otkrio svoja osećanja. Katarina je bila zatečena, jer se tome nije nadala. Ipak, te večeri se sve završilo na tome. Sutradan je na njenu adresu stigla 1001 ruža i velika korpa puna najboljom švajcarskom čokoladom. Katarina je bila i iznenađena i oduševljena u isto vreme. On njoj nudi svet samo da bude sa njim - kaže izvor za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Tragom ove informacije, portal Pink.rs je stupio u kontakt sa Katarinom kako bismo proverili da li u celoj priči ima istine.

Poznato je da ja ne volim baš previše da pričam o privatnom životu, ali ću vam reći da mi pažnja koju dobijam jako prija. Još se ništa nije konkretno desilo, tačno je da sam dobila taj poklon, ali dalje ništa ne bih otkrivala - rekla nam je Katarina koja nije želela da otkrije identitet ovog političara.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da je pevačica nedavno objavila novi muzički projekat pod nazivom "9", na kom je predstavila akustične verzije nekih od svojih najlepših pesama, te da je to publika veoma lepo prihvatila i zbog toga ima još više nastupa, možemo slobodno reći da Katarini cvetaju ruže i na poslovnom i na privatnom planu.

Autor: N. Vujčić

#Katarina Živković

'