AKTUELNO

Od njega neke stvari nije očekivala!

Pred sam kraj rijalitija Zadruga došlo je do varnica između Slobe Radanovića i Marka Miljkovića zbog pevačeve ljubomore. Naime, Marko i Luna su bili bliski, a iako su Sloba i blogerka raskinuli, njemu je to smetalo.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovali su Marko i Luna, a ovom prilikom su otkrili kakvo mišljenje imaju jedno o drugom.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Marko je bio na otvaranju Luninog butika, a voditelja Ognjena Nestorovića je zanimalo šta se tu sve dešavalo. Oni su otkrili kako su se provodili, a onda je blogerka morala da kaže kakvo mišljenje ima o Marku.

Marko je osoba o koju sam se najviše ogrešila, čak smo se i svađali. Tek pred kraj kad sam ja bila slobodna mi smo se družili i shvatila sam da je on pametan i dobar dečko. Marko me je branio i u emisijama i gledala sam kako me je hvalio, a to nisam očekivala od njega jer sam sa nekima bila mnogo bliža. Njemu niko ne može ništa da kaže i da mu kreira mišljenje o meni, a to je ono što mi se sviđa - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je otkrio da se pomirio sa Slobom, ali i da njemu niko ne može da brani sa kim će da se druži.

On i ja smo imali konflikte, ali kad smo izašli, pružili smo ruku jedno drugom i to je to. Ali to ne znači ništa. Meni niko neće zabraniti sa kim ću da se družim - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta su oni još rekli jedno o drugome pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'