AKTUELNO

Dizajnerka Elena Karaman Karić ima novog partnera, o čemu je obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama.

Spekulacije o navodnoj emotivnoj vezi Elene Karaman Karić i poznate pevačice Marije Šerifović i dalje traju - u domaćim medijima govorilo se o tome da su ove dve dame, nakon što su svi saznali za njihovu vezu, morale da prekinu svaki kontakt, što je obema teško palo.

Foto: undefined

Svi su željno iščekivali na koji način će Elena i Marija prokomentarisati natpise o svojoj vezi, međutim, do toga nije došlo - one još uvek nisu demantovale da su bile zajedno, što je još više podgrejalo priče da su ovakvi natpisi zaista istiniti.

Za sada se oglasio samo Elenin suprug Jugoslav Karić koji je poručio da je njegova i dizajnerkina ljubav jača od svih nedaća koje su ih zadesile.

Kada je koren duboko, nema razloga da se plašite oluje. Niko ne može da nas slomi. Širite ljubav, a ne otrov - napisao je Karić na društvenim mrežama, a sada je njegova supruga, ipak, predstavila novog partnera.

Karićeva supruga se, inače, bavi dizajnom enterijera, ali i pripremom organske hrane, zbog čega dolazak svetski poznatog kuvara u srpsku prestonicu nije želela da propusti, već je sklopila divno prijateljstvo i saradnju. Ona se sa njim fotografisala i na Instagramu svima objasnila koliko joj prija njegovo društvo.

Bila je to sjajna noć! Moj "partner u zločinu", prijatelj i podrška... Već mi nedostaješ - napisala je Elena u opisu fotografije koju je uvrstila u svoju Instagram galeriju.

Autor: D. Tanasijević

#Elena Karaman Karić

#Marija Šerifović

#Veza

#pevačica

'