AKTUELNO

Na samom početku 16 devojaka je odustalo od upoznavanja sa kandidatom.

Treči kandidat za večeras zove se Nemanja i dolazi iz Beograda. On je u studio ušao plešući, a u samom startu čak 16 devojaka je pritisnulo crveni taster.

Foto: Printscreen

- Pošto sam ja modni dizajner, stvarno ne mogu da kažem da je ovaj stajling okej. Ne sviđa mi se frizura, a ni kako se obukao - rekla je devojka koja je među prvima upalila crveni taster, a ostale koje su odustale na početku složile su se sa njom.

Foto: Printscreen

- Ne sviđa mi se, nije moj tip, a ni to što se zove Nemanja mi se ne dopada - rekla je jedna devojka, međutim Ana koja je ostala u igri stala je u odbranu kandidata. Naime, njoj se dopao Nemanjin ples, a prokomentarisala je i da mu majica nije loša.

Foto: Printscreen

Pred početak druge runde, napisao je na papiru ime devojke koja mu se odmah dopala, i dao Andriji, a onda je pušten video o njemu.

Nemanja radi kao sportski terapeut, a u poslednjih šest godina se bavi glumom.

Posle ove runde, u igri su ostale tri devojke.

Foto: Printscreen

- Moram da kažem da me je ovaj kandidat najviše razočarao od svih do sada. Ako se već šest godina baviš glumom, ti bi trebalo sada nas da oboriš s nogu - rekla je Ana i poručila Nemanji da više vežba.

Foto: Printscreen

Jedna devojka je Nemanju uporedila sa čepavcem iz kutije, rekavši da je previše napadan, dok je druga rekla da joj se kod njega nije ništa dopalo.

- Čini mi se da je duhovit, zanimljiv, pozitivno lud - rekla je Marija koja je želela da kandidata upozna bolje, oa je ostala u igri, međutim i ona se razočarala kada je čula da je Nemanja deset godina stariji od nje.

Foto: Printscreen

U sledećem segmetnu, Nemanja je svojim talentom pokušao da osvoji preostale devojke, a odlučio je da napravi voćnu salatu i kafu u kojoj je iscrtao srce.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Devojke su želele da se posluže voćom, a Nemanja je eliminisao jednu iz daljeg takmičenja.

U poslednjoj rundi ostale su Marija i Jovana. Nemanja ih je pitao koji je njihov životni san.

Foto: Printscreen

- Moj san je da postanem advokat - rekla je Marija.

- Želim da imam svoj kozmetički salon - rekla je Jovana, a Andrija je otkrio da je jedna od njih dve veoma tvrdoglava i da ju je to često koštalo veze.

Foto: Printscreen

Nemanja je na kraju ipak odabrao Mariju.

Foto: Printscreen

Autor: M. K.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

'