AKTUELNO

Pevačici će pasti mrak na oči kad ovo vidi.

Pre nekoliko meseci, počeo je novi medijski rat između Sandre Afrike i Šaka Polumente. Prepucavanje ovo dvoje muzičara još uvek ne prestaje, a sada je Šako izjavio nešto što se sigurno neće svideti mladoj pevačici.

Foto: TvPink Printscreen

On je progovorio o ovoj temi u emisiji "Ekluzivno" a na samom početku razgovora, Polumenta nije znao o kome se radi kada mu je spomenuto Sandrino ime.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ko je to? Ko je to? Volkova devojka? Možda bivša, tako sam nešto čuo. Lepo sam rekao, drugarice moja dobra, kad pomeneš ime Šaka Polumente ustani. Ja nisam neko ko treba da se prepucava sa nekim na TV-u. Ja njoj želim sreću, nemam ništa protiv nje, prozvala me, nema razloga da me proziva. Želim joj sreću i neka ide svojim tokom. Ja sam jedan brend koji ne može niko da zaustavi. Verovatno zato što za nju nema posla na splavovima u njenom Beogradu, možda mi je zbog toga zamerila. Svi su oni radni pevači, ja radim samo jedan klub u Beogradu leti i jedan zimi. Bogu hvala i da radim svaki dan, publika je pečat i ukras mog imena - rekao je pevač.

Foto: Pink Media Group

PROČITAJTE JOŠ: ODLUČIO SE NA DRASTIČAN POTEZ: Darko Lazić više NE IZGLEDA OVAKO! (FOTO)

Da li će mu Afrika odgovoriti na prozivke ili će ovo dvoje pevača spustiti loptu, ostaje nam da saznamo u narednom periodu.

Kompletan intervju koji je Šako dao u emisiji "Ekskluzivno" pogledajte u nastavku.

R. L.

#EKSKLUZIVno

#Sandra Afrika

#Šako Polumenta

'