AKTUELNO

Ne nalazi vremena da uživo popriča sa Slobom.

U današnjoj emisiji "Kontravizije" autora i voditelja Lava Pajkića gost je Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga".

Neizbežno pitanje koje se nametalo u poslednje vreme je upravo ono o razvodu od Slobe Radanovića. Podsetimo, papire za razvod Kija je već potpisala a do okončanje bračne zajednice će doći kada svoj potpis da i Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

On će sigurno to potpisati, nema sumnje. Prvenstveno zato što, i da to ne želi, postoji taj pritisak javnosti. A uostalom, ja želim da on potpiše. To sa jedne strane jeste bila njegova krivica što nije potpisano na vreme, jer njemu treba minut da to uradi, a sa druge strane moj advokat jeste jednom odložio. On to može da potpiše bez mene, ali problem je što on želi da priča sa mnom i želi da ja budem tu - rekla je Kija.
Da li planiraš da prihvatiš? - pitao je voditelj Lav Pajkić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VEČERAS ĆE JEDNO DRUGOM REĆI SVE: Kija i Sloba U UNAKRSNOM INTERVJUU odgovaraju na sva vaša pitanja! (VIDEO)

Još uvek se razmišljam. Za sad ne mogu da stignem da se vidim sa njim. Jedina stvar zbog koje se to odugovlači je to što on želi da ja budem tu. Pričala sam sa svojim advokatom tako da ako se budemo videli, videćemo se nas troje. Kod nas uvek mora da bude aktuelan broj tri - odgovorila je Kockareva kroz smeh.

Da li će do razvoda između najpoznatijeg bračnog para u Srbiji zaista doći, ostaje nam da saznamo.

R. L.

#Kontravizija

#Kristina Kockar

'