AKTUELNO

Za razliku od njih, Miki i Nadežda imali su listu svojih grešaka.

Miki Đuričić, Nadežda Biljić i Marko i Divna DNK gostovali su u emisiji ,,Zadruga narod pita", a njihovi fanovi su jedva dočekali da ih uživo upitaju o nekim pojedinostima koje su za njih ostale nerazjašnjene.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jedan od gledalaca se javio kako bi pozdravio sve u studiju, a onda je zadrugare zamolio da priznaju javnosti zbog kojih postupaka su se najviše pokajali.

Ja se ne kajem ni zbog čega, prevazišla sam strah od emocija i zaljubljivanja. Ne bih promenila ništa, možda bih bila agresivnija, tukla bih one koje sam trebala da bijem, ali nisam. Nekad sam prećutala i sklanjala se, a nisam trebala. Konstantno su me napadali. Trebala sam da držim do sebe. Recimo, dotični gospodin je pljuvao mog verenika (Bane). Nisam trebala da pređem preko toga što je ustao i ponizio me kao ženu. Žao mi je što sam trudnicu gađala i izvanjavam se ovom prilikom - priznala je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

To si ti pogrešila, odgovorna si za mnoge stvari. Što se mene tiče, postoji situacija koja se desila na dan mog izlaska. Dve osobe koje sam branio i smatrao ih prijateljima i bio uz njih i na njihovoj strani, čak je jedna osoba rekla da sam joj prijatelj. Znali su u kakvom sam stanju i da se psihički loše osećam, ja razumem Miljanu koja je došla da se svađa, ali ne razumem Sanju koja je došla u rehab...Mi smo imali pravo da padnemo zadatak, a njima je stalo da žive 4 dana luksuzno. Sanja me tad napala, a ne znam zašto je to radila kad sam bio uz nju i Matoru uvek. Njih dve me napale i razočaran sam zbog toga - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je krivo i žao što sa Macom nisam uspeo ništa da uradim. Maca je kod mene ušla u kupatilo kad sam nešto prao i ispred mene i sve i imao sam priliku, ali nije mi se dalo - rekao je Marko koji je sve šokirao u studiju.

Kako je ova situacija izgledala pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'