AKTUELNO

Uz Kovačevića su supruga i ćerka.

Dramaturg i scenarista Siniša Kovačević operisan je pre nekoliko dana. Po prvim saznanjima radi se o operaciji glave, a po želji porodice, lekari nisu izneli detalje o čemu se radi i zašto je došlo do ove operacije.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Najveća podrška Siniši Kovačeviću u ovim danima su ćerka Kalina Kovačević i supruga Ljiljana Blagojević, koje se nadaju da će sve proteći u najboljem redu i koje nikoga nisu obavestile o ovoj operaciji. Doktori za sada ne mogu sa sigurnošću da tvrde da li će se Kovačević potpuno oporaviti.

Foto: YouTube screenshot

Foto: Printscreen Youtube

Siniša je pre nekoliko dana smešten na kliniku, gde mu je urađena operacija glave. Koliko znam, sve je prošlo kako treba, ali doktori ne mogu sa sigurnošću da kažu da li će se i kada potpuno oporaviti - tvrdi izvor.

O Siniši trenutno brine najstručniji tim lekara, a oni su njegovo zdravstveno stanje pratili i pre same operacije. Ljiljana Blagojević nije želela puno da priča na ovu temu kada su je novinari pozvali, govoreći kako se trenutno nalazi u bolnici, dok Kalina Kovačević ne odgovara na pozive i poruke.

Prema informacijama, Siniša Kovaćević bi trebalo brzo da se oporavi bez obzira na to što je njegov organizam nakon svega oslabljen. Vrsta operacije koju je imao Siniša Kovačević uvek su zahtevne, a oporavak pacijenta zavisi od jačine organizma.

PROČITAJTE: PRVI PUT U UNAKRSNOM INTERVJUU: Sloba i Kija odgovaraju UŽIVO na pitanja koja zanimaju ceo Balkan, evo i kada! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Kalina Kovačević

#Ljiljana Blagojević

#Siniša Kovačević

'