AKTUELNO

Sad zna kako se pobednik Pinkovih zvezdica osećao.

Ljuba Stanković, pobednik "Pinkovih zvezdica", u nekoliko navrata je istakao da mu se ostvario san kada je upoznao svog idola Sašu Kovačevića, a isti taj idol – Saša - priznao je da je osetio identične emocije kada je upoznao svog uzora Olivera Dragojevića.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović/Pink.rs

- Kada god sam u prilici da odgledam Ljubin intervju, u isti mah mi bude slatko i smešno, jer nemam često priliku da upoznam iskreno i divno dete. Nas dvojica smo se družili u nekoliko navrata, a meni je žao što ne mogu da mu posvetim onoliko vremena koliko bih želeo, zbog svojih obaveza. Ljuba i njegova sestra su zaista posebna deca, kako zbog harizme koju poseduju, tako i zbog emocije sa kojom pevaju - kaže Saša.

On je otkrio i kako je izgledao njegov susret sa hrvatskom pop zvezdom.

Foto: Beta

- Oduvek sam voleo muziku Olivera Dragojevića i Dina Merlina i ne bih mogao da vam kažem koliko puta sam pevao njihove pesme na nastupima. Pre nekoliko godina sam imao priliku da se upoznam sa Dragojevićem, jer smo nastupali na istoj manifestaciji, ali nam se raspored nije poklapao. Međutim, bili smo u istom hotelu, a upoznavanje se desilo sasvim spontano - kaže Kovačević i nastavlja:

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD PROVOKATIVNIJA! Kija Kockar u potpuno DRUGAČIJEM IZDANJU, na OVO niko neće OSTATI RAVNODUŠAN! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

- Sećam se da je Oliver, negde u vreme ručka, stigao iz Hrvatske, pa smo zajedno seli u restoran i proveli nekoliko sati u ćaskanju. Sećam se da mi je pričao o pecanju jer je predani pecaroš - kaže kroz smeh Saša i objašnjava da ne deli istu strast sa svojim idolom iz detinjstva.

Pink.rs

#Ljuba Stanković

#Oliver Dragojević

#Saša Kovačević

'