AKTUELNO

Predomislila se.

Luna Đogani trenutno boravi u Grčkoj, odakle redovno svoje pratioce na društvenim mrežama obraduje nekom novog egzotičnom fotografijom na kojoj je u prvom planu pretežno njena pozadina.

Komentari na profilu ove bivše zadrugarke jedno vreme nisu bili mogući, jer ih je Luna isključila, a zatim se predomislila. Kada je ponovo odobrila ovu opciju, dobila je veliku količinu negativnih komentara, zbog čega je opet isključila mogućnost komentarisanja njenih fotografija.

Da li će se Luna predomisliti vreme će pokazati, a ono što je sigurno jeste da za sada ova bivša ukućanka najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" još nije spremna da čita mišljenja i stavove ljudi koji je prate na društvenim mrežama.

Podsetimo, u toku svog boravka u "Zadruzi" Luna je bila u ljubavnoj vezi sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem. Njihova romansa doživela je krah, a uskoro se očekuje i da pevač potpiše papire za razvod braka od svoje supruge Kristine Kockar koja je prva pobednica "Zadruge".

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE: SVI SU POMISLILI DA SE VERILA: Kija Kockar za Pink.rs otkrila KO JOJ JE DAO PRSTEN I ŠTA JE URADILA SA ONIM SLOBINIM! (FOTO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'