AKTUELNO

Ovom izjavom zagolicala je maštu mnogima.

Pevačica Marija Ana Smiljanić svoj pečat ostavila je neplaniranim ulaskom u najgledaniji rijaliti svih vremena, Zadrugu. Iako je raskinula svoju vezu sa Filipom Đukićem pre nego što je on zvanično postao učesnik, ona je odlučila da se pojavi na vratima Bele kuće i u punom sjaju zablista pred svima, a naročito pred svojim bivšim dečkom koji ju je ostavio zbog odluke da uđe u rijaliti.

Foto: RTV Pink

Atraktivna crnka je posle kraha u ljubavi odlučila da na najbolji mogući način nastavi svoj život, a spekulisalo se sprema neviđeni hit za svoje verne obožavaoce. Iako ona nije želela da otkriva javnosti šta je to pripremila za svoje fanove, portal Pink.rs prvi je došao do teksta njene pesme i saznao da se radi o veoma zanimljivoj numeri.

Sve što mi radi, radi svesno,dragi, rođen si sa greškom.Da budeš đubre nije teško,to nešto u tebi me dovodi do ludila.Da oprostim je tako teško,k'o đubre ljubio, pa nest'o.Kralju moj, ruši ti se presto,baš grešno sa drugim bih se ljubila.Tako sam grešna, prema tebi teška,i nisam, dragi moj, ona što se smeška.Ponekad te čekam da me vidiš iz daleka,Da me ima neka, neka, neka čeka, nema leka.Fali ti dodir moj, al' sa tobom nema fino,đubre si bio, hajde sad ćao bambino.Ponekad divlja, dragi, to ti prija,kada se šunjam oko tebe kao lija.Pravi se pametan odmah mi dolija,dobićeš po "hm", posle biće "mama mia".Kad sam loša vidim da ti nije pravo,nekad sam anđeo, više budem đavo.Bila sam naivna kad srce si mi krao,a sada marš, đubre, vidimo se, ćao! - reči su pesme koju će Marija Ana uskoro otpevati u studiju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da se pesma zove ,,Grešna sam" i da govori o neobičnom ondosu između pratnera, to nas je asociralo na njen odnos sa Filipom, a kada smo je upitali da nam prokomentariše ove navode, ona nas je iznenadila dvosmislenim odgovorom.

Foto: Pink.rs

Pa, znam da će mnogi pomisliti da je pesma posvećena Filipu zato što smo bili dugo zajedno i zato što je baš sad objavljujem, ali istina je sasvim druga. Radi se o drugoj osobi koju ne želim još uvek da imenujem. To će ostati u tajnosti za sada - rekla je Marija Ana i ovim rečima probudila je sumnju da polako, ali sigurno, zaboravlja Đukića sa kojim je bila dve godine.

K.Ristić

#Marija Ana Smiljanić

'