AKTUELNO

Potrudili su se da verno dočaraju ljubavnu priču koju je opevao u svom novom hitu.

Bivši zadrugar Bora Santana rešio je da napravi veliki iskorak u svom poslu otkako se posle devetomesečnog boravka u "Zadruzi" vratio svom svakodnevnom životu, poslu i brojnim, unapred zakazanim nastupima.

Kako je od svojih fanova dobio neizmernu podršku, odlučio je da ih iznenadi svojom novom pesmom pod nazivom ,,Bankrot", a spot za ovu pesmu snima se u Kupinovu, rodnom mestu svog druga iz "Zadruge" Mikija Đuričića..

Foto: Pink.rs

Naime, Bora je odlučio da glavnu ulogu u svom visokobudžetnom spotu dodeli Ani Korać, sa kojom je bio izuzetno blizak i tokom rijalitija, dok su svoje zapažene uloge, takođe, dobili Milan Milošević i Miki Đuričić.

Foto: Pink.rs

Bora je, takođe, iskoristio priliku i da se približi seksepilnoj zadrugarki prema kojoj je gajio emocije i to priznao javno.

Foto: Pink.rs

Nema sumnje da će Miki pokušati da umeša svoje prste i ubedi ih da su stvoreni jedno za drugo, a kakvo je to Bora iznenađenje pripremio za svoje pratioce, ostaje da se vidi. Međutim, već sada je jedno sigurno - ova vesela družina ludo se zabavlja, a uskoro će visokobudžetnim spotom za pesmu "Bankrot" zabaviti i milione fanova "Zadruge".

D. T. / K. R.

#Bora Santana

'