AKTUELNO

Da li bi i on poželeo stjuardesu?

Momak za kojim je poludeo ceo Balkan, Rafael Lupro, podigao je veliku prašinu kada je uradio obradu pesme Slobe Radanovića "Stjuardesa". Tu ništa ne bi bilo čudno da Rafaelu srpski nije maternji jezik, te je morao veoma da se potrudi da bi uradio ovu obradu. Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa ovim muzičarem kako bismo saznali nešto više o njemu i zašto je baš "Stjuardesa" bila njegov izbor.

Rodom sam sa ostrva Kurakao, koje se nalazi na Karibima, gde sam i odrastao a onda sam se preselio u Holandiju. Počeo sam da sviram gitaru sa 13 godina, ali sa 16 sam ozbiljnije ušao u svet muzike - kaže Rafael koji ističe da je veoma rano pokazao i talenat za jezike, te sada govori čak sedam.

Na pitanje zašto je počeo da pravi obrade pesama sa Balkana, odgovor nas je iznenadio.

Odlučio sam da pravim obrade pesama sa Balkana zato što su me moji prijatelji pitali da otpevam pesmu Bobana Rajovića na proslavi njihove godišnjice. Posle toga sam okačio deo pesme na Instagram i sve je "eksplodiralo". Ljudima se to jako svidelo, kao i samom Bobanu. Kako sam radio već obrade iz čitavog sveta, ovo se samo uklopilo. Radio sam sve više i ljudima se to jako sviđa - kaže Rafael.

Sloba Radanović je privukao veliku pažnju učešćem u rijalitiju Zadruga, a Rafael nije zaobišao ni njega. Ipak, pevača ne poznaje.

Nisam upućen u njegovu karijeru, ali njegovi fanovi su mi poslali tu pesmu i meni se jako svidela, te sam zato odlučio da je obradim. I ljudima se mnogo svidela, a i njemu. Drago mi je zbog toga - zaključio je Rafael za naš portal i dodao da ne isključuje mogućnost da obradi još neku Slobinu pesmu.

Kako "Stjuardesa" zvuči u Rafaelovom izvođenju poslušajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Rafael Lupro

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'