AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao.

Mlada pevačica Teodora Džehverović kao trećeplasirana napustila je najgledaniji rijaliti na našim prostorima ''Zadruga''. Osim što je postala bogatija za jedno novo iskustvo, stekla veliku popularnost, osvojila automobil marke ''škoda'', za nju je ulazak u rijaliti bio plodonosan i na ljubavnom planu, te je započetu emotivnu vezu sa Anđelom Rankovićem nastavila i napolju.

PROČITAJTE JOŠ: NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA: Evo kog muškarca Luna ljubi posle Slobe!

Foto: Printscreen Youtube

Budući da se sinoć tokom emisije ''Zadruga - Narod pita finaliste'' uključila gledateljka koja je tvrdila da je u komentarima na Jutjubu pročitala da je Teodora ošamarila Anđela u gradu, a onda se okrenula i otišla, pitali smo je da li se to zaista dogodilo, na šta je ona odgovorila:

- Ma kakvi! To je teška neistina. To nema veze sa životom. Sve je super, naš odnos je zaista sjajan - rekla je bivša zadrugarka za Pink.rs i dodala da o stanu u Beogradu koji je dobila na korišćenje od jedne žene ne može da priča.

Foto: TV Pink Printscreen

- Iz poštovanja prema toj ženi ne mogu da pričam o tome. Kontaktirala me je i zamolila da bude tako. Mnogo nam je učinila i moram da je ispoštujem - rekla je Teodora za Pink.rs i dodala da sa Anđelom još ne planira zajednički život.

- Oboje nismo tu sada da živimo. To smo dobili na korišćenje, a Anđelo i ja nismo ni planirali da živimo zajedno, već da provodimo neko naše zajedničko, slobodno vreme - kaže mlada pevačica, a na pitanje u kakvim je sada odnosima sa Anđelovom porodicom i da li su je konačno prihvatili za snajku, ona kaže:

Foto: Pink.rs

- Sve je u najboljem redu. Naravno, ne pijemo kafu zajedno, ali oni podržavaju Anđela šta god da on odluči. Oni ga nisu dočekali u Šimanovcima kada je napustio rijaliti jer su znali da će biti mnogo novinara, oni ne žele da se eksponiraju. Anđelo je donekle i znao da se oni neće pojaviti, pa se nije mnogo iznenadio. Muka im je od tog devetomesečnog provlačenja po novinama, ali naravno da Anđela njegovi podržavaju i da je sve okej - rekla je Džehverovićeva.

Foto: Pink.rs

Autor: M. K.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'