AKTUELNO

Svi su želeli da saznaju kako voditeljka živi otkad se rijaliti završio.

Jedna od najgledanijih emisija humorističkog karaktera ,,Kontravizija" iz nedelje u nedelju sve više privlači pažnju gledalaca, a voditelj Lav Pajkić je do sada ugostio mnogo poznatih i cenjenih ličnosti.

Ovog puta imao je čast da razgovara sa svojom koleginicom, voditeljkom Dušicom Jakovljević koja je bila u žiži interesovanja zbog njenog poslovnog angažmana na rijalitiju ''Zadruga''.

Foto: TvPink Printscreen

Mnoge je zanimalo kako se lepa voditeljka oseća sada kada je konačno došao kraj rijalitija i kakvi su njeni utisci, a ona je u razgovoru sa Pajkićem otkrila da je ona noćna ptica i da joj snimanja do kasno u noć nisu remetila život.

''Zadruga'' je trajala toliko da dugo da prosto, ne može da se preseče i sada kažemo: ''Evo, kraj je''. Svi su oni nastavili svoj život posle ''Zadruge'', to su sve te strasti, društvene mreže. Sve te poruke, da li sam objektivna ili nisam, da li sam za jednu stranu ili za drugu, koga branim i šta branim ili ne. Međutim, ja se vratim u kolosek i trudim se da kada ne radim da legnem na vreme i to vreme je negde pre 2h noću, jer su mi oči širom otvorene. Zamenila sam dan za noć, ali pretpostavljam da će se to vratiti u kolosek brzo. Šta da radim, tako je kako je. Inače, ja sam noćni čovek - rekla je Dušica.

Ipak, Dušica je i pored brojnih poslovnih obaveza morala da uskladi vreme kako bi se posvetila i svojim tinejdžerima kojima je u školskim danima i te kako potrebna. Priznala je da nema slobodnih dana kada bi se opustila i uživala, ali je taj tempo života sa zadovoljstvom i prihvatila.

Foto: TvPink Printscreen

Pa, kažu mi da imam i neke dane kada ne radim, ali ja kad ne radim imam školsku decu koja su završila treći i peti razred, oni imaju svoje obaveze i ja želim da provedem vreme sa njima. Tako da, i taj dan koji je slobodan pa makar išli u bioskop i na trista strana, zoološki vrt, prosto si posvećen non-stop. Volela bih da imam jedan dan da ne radim ništa i taman kad pomislim: To je to, sutra ne radim ništa, onda moram da zamenim letnje gume, pa da prebacim auto... Mislim, svi mi imamo neke tekuće obaveze - rekla je kroz smeh Dušica.

K.Ristić

#Dušica Jakovljević

'