AKTUELNO

Smatra da žena uvek mora da zadrži neki deo sebe skriven od svih.

Mia Borisavljević je pre tri meseca na svet donela ćerkicu Emu a već sada je uspela da vrati svoju devojačku figuru i da počne aktivno da nastupa.

Iako njen nevenčani suprug Bojan Grujić ne insistira na savršenom izgledu, Mia smatra da žena ne sme da dozvoli sebi da joj padne samopouzdanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je danas u emisiji "Magazin In" dala svoju formulu uspešnog odnosa između partnera. Borisavljevićeva je istakla da žene nikada ne smeju da postanu otvorena knjiga već da moraju zadržati tajanstvenost bez obzira na dužinu veze ili braka.

Nije ni jedna žena dovoljna mudra uvek. Ne dopuštam da izgubim sebe, bez obzira što sam majka, nečija žena, iako se još uvek nisam udala... Moram da sačuvam nešto što je samo moje, još uvek nisam otvorena knjiga i smatram da nisam dosadna još uvek. Trudim se da sačuvam to žensko promićurno u sebi, da uvek budem intrigantna i da imam keca u rukavu - istakla je Mia.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRIKRIVA TRAGOVE? Sloba ipak našao način da se poveže sa Lunom, a da niko ne primeti?! (FOTO)

Zbog ove izjave pevačica je nagrađena gromoglasnim aplauzom, a verujemo da su mnoge žene mogle dosta toga da nauče iz ovog njenog izlaganja.

R. L.

#Bojan Grujić

#Magazin In

#Mia Borisavljević

'