AKTUELNO

Mlada mama ima savet za sve pripadnice lepšeg pola.

Današnja gošća u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković je pevačica Mia Borisavljević. Kako su svi njeni fanovi već navikli, mlada mama nema problem da svoje mišljenje iznese javno, a tako je bilo i ovoga puta.

Foto: TvPink Printscreen

Mia je otkrila i kako funkcionišu odnosi između muškarca i žene u njenom slučaju i koji je krajnji metod koji morate upotrebiti da pokrenete svog parnera.

Ja jesam mnogo zahtevna, zato što se ja dajem mnogo u tom muško-ženskom odnosu, tako očekujem i da mi se vrati. A muškarce moraš da bodeš viljuškom u zadnjicu da se pokrenu - rekla je Borisavljevićeva što je izazvalo gromoglasan aplauz.

Foto: TvPink Printscreen

Sa mišljenjem ove mlade mama nije se složio njen kolega, Darko Filipović koji je naveo da se susretao sa potpuno dugačijim situacijama.

Ne bih se složio sa tim, u situacijama koje ja znam dešava se obrnuto. Ima i žena koje se posle porođaja opuste, kada ih muškarac vidi nije im do života - rekao je Filipović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Dara Bubamara napravila drastičnu promenu frizure! (VIDEO)

U tome je poenta, dok ženu muškarac motiviše da bude lepa i da bude žensko, isto tako i žena muškarca, onda je to prava stvar - zaključila je Mia.

R. L.

#Darko Filipović

#Magazin In

#Mia Borisavljević

'