AKTUELNO

Goga Sekulić ostala je u šoku kada joj je dečko saopštio šta joj je kupio pred Novu godinu.

Poznata pevačica Goga Sekulić već duže vreme uživa u skladnoj emotivnoj vezi sa sportistom Urošem Domanovićem, koji je uoči novogodišnjig praznika rešio da svoju devojku obraduje skupocenim poklonom - penthausom od sto kvadrata u samom centru Ciriha!

Sekulićeva, naime, kad god je u Švajcarskoj boravi kod svog partnera koji je sada rešio da joj kupi vrednu nekretninu u kojoj su otpočeli zajednički život, što Gogu neizmerno raduje. Ona je ovih dana zauzete sređivanjem enterijera - bira najskuplji nameštaj i detalje po svom ukusu, a kako govore ljudi bliski njoj, postoje indicije da će pevačica uskoro promeniti prezime i postati Goga Domanović.

Foto: Pink.rs

– Goga nije ni slutila da joj Uroš sprema iznenađenje i da uveliko traži stan na boljoj lokaciji. Bila je šokirana kadju je odveo u penthaus u luksuznom delu Ciriha i dao joj ključeve u ruke. Iako je teško dovesti Gogu do toga da zanemi, to se upravo desilo, jer zaista nije očekivala takav prednovogodišnji poklon - rekao je izvor blizak pevačici, koja je potvrdila da je promenila adresu.

– Da, preselila sam se u novi stan. Sada ga sređujemo i zajedno uživamo u tome. Sve ostalo puštamo da ide spontano – kratko je izjavila pevačica i potvrdila spekulacije.

Autor: D. Tanasijević

#Cirih

#Goga Sekulić

#Poklon

#Uroš Domanović

#pevačica

'