AKTUELNO

Nakon brojnih kritika koje je na njegov račun uputila većina onih koji su pogledali njegov spot, folk pevač Milan Topalović rešio je da se oglasi.

Novi muzički spot Milana Topalovića Topalka za pesmu "Ljubavna terapija" izazvao je oprečne reakcije na društvenim mrežama - pevač u spotu poglednom "skrenira" svoju izazovno obučenu ćerku Helenu Topalović dok pevuši provokativne hitove, zbog čega se na Jutjubu mogu videti komentari da je spot bolestan i da promoviše incest. Ipak, ovakve reakcije pevača to ne dotiče.

Foto: Printscreen Youtube

- Nemam nikakav komentar na te priče. Ja samo radim svoj posao onako kako mislim da treba. Svako ima pravo da misli šta god hoće i da se izjašnjava jer to je sloboda govora. Ne obazirem se na negativne komentare. Možda su me takve stvari pogađale kad sam tek stigao na javnu scenu, ali odavno me to ne dotiče. Kad me budu hlebom hranili, onda će da me dotiče i to što pričaju. Kad postoje ljudi koji pljuju Novaka Đokovića, živog sveca koji hoda zemljom, zašto bih ja bio pošteđen?! - istakao je folker koji se još jednom osvrnuo na radnju svog spota koji je izazvao burne reakcije na mrežama.

Foto: Printscreen Youtube

- Ceo scenario je moj. Moja ideja je bila da se moja ćerka pojavi u spotu i dobije tu ulogu. Sve što je dobro ili loše, vi pripišite meni - iskren je bio pevač.

Autor: D. Tanasijević

#Helena Topalović

#Milan Topalović Topalko

#pevač

#spot

'