AKTUELNO

Iznervirali ga negativni komentari na račun kolega.

Poznati srpski glumac Irfan Mensur pokraden je juče u jednom kafiću u centru Beograda, kada su mu četiri maloletna dečaka sa stola ukrala torbicu sa dokumentima i novčanikom u kojem je bilo četiri hiljade evra koje je, navodno, namenio za kupovinu polovnog automobila.

Foto: YouTube screenshot

Ove vest razbesnela je javnost, ali i njegove kolege koji su zgroženi pljačkom usred bela dana u centru Beograda, ali i pojedinim negativnim komentarima na račun glumaca uopšte. Tim povodom oglasio se glumac Saša Joksimović.

Foto: Instagram

- Gospodin i veliki glumac Irfan Mensur je opljačkan dok je sedeo i pio kafu dok je držao torbicu sa novcem na stolu. Mnogi stručnjaci se pitaju odakle glumcu toliki novac? Mi smo slepci koji nemaju te pare? To su stručnjaci rekli i dočekali ovakvu vest kao pobedu i oduševljeno je prihvatili. Moj prijatelj Irfan je spremio taj novac čoveku kojeg je čekao kako bi mu dao pare i kupio polovan automobil... Ali na sreću stručnjaka koji žive u zemlji Srbiji, on taj auto neće kupiti baš sad... Jeste li i dalje srećni? - upitao je Saša na Instagramu.

Pink.rs

#Irfan Mensur

#Saša Joksimović

'