AKTUELNO

Kao princ i princeza!

Jedan od najpopularnijih parova na javnoj sceni, Filip Živojinović i Aleksandra Prijović, danas su izgovorili jedno drugom sudbonosno "Da" u hramu svetog Vasilija Ostoškog. Njihovi najbliži bili su uz njih u ovom intimnom trenutku, a veliki broj zvanica se nešto kasnije uputio u jedan prestonički lokal kako bi proslavili ovaj dan sa njima.

Foto: Pink.rs

Među zvanicama se našao veliki broj poznatih ličnosti - Katarina Grujić, Milica Todorović, Sale Tropico i Jovana Pajić, Marina Tadić, Saša i Dejan Matić sa suprugama, Milica Todorović, Milica Pavlović, Sanja Đorđević sa porodicom, Andreana Čekić sa suprugom, Dragan Kojić Keba sa suprugom, Bojan Vasković sa suprugom, Ilda Šaulić sa bratom i suprugom, Zorana Jovanović, Ivana Pavković i Petar Mitić i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Mladenci su stigli nešto pre 18 časova u restoran, a onda je matičar obavio i opštinsko venčanje. Aleksandra je pristala da uzme Filipovo prezime. U glamuroznoj sali mladenci i gosti mogli su da uživaju u neverovatnom ambijentu, nikad viđenom na ovim prostorima.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Autor: N. Vujčić/ S. K.

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

#svadba

'